Мама Іглесіаса розбила сім'ю нобелівського лауреата

8 липня 2015, 13:19

Мама співака Енріке Іглесіаса Ізабель Прейслер закохала в себе 79-річного нобелівського лауреата. І все б нічого, якби чоловік не був до цього щасливо одружений 50 років поспіль.

64-річну Ізабель, яка має прізвисько "Перлина Маніле", вважається однією з найбільших спокусниць Іспанії.

Цього разу на гачок до жінки втрапив лауреат Нобелівської премії, письменник з Перу Маріо Варгас Льоса, повідомляє "The Daily Beast".

Заради Ізабель чоловік покинув свою дружину Патрісію, з якою в червні відсвяткував 50-річчя шлюбу. Льоса розійшовся із жінкою через кілька днів після річниці.


Нобелівський лауреат не приховує свого захвату від нової коханки, роман з якою приховував протягом чотирьох місяців. Й якби не таблоїди, то його дружина й діти так і не знали б про походеньки чоловіка й батька.

"Тепер я нарешті відчуваю, що таке щастя. В мене залишилося не багато часу для цього", - зауважив Льоса, натякаючи на свій немолодий вік.

Мама Енріке знайшла собі нового коханця

Та 70-річна дружина письменника Патрісія та їхні троє дітей не розділяють його радість.

Вони виступили із заявою, в якій зізналися, що були "шоковані й засмучені" вчинком батька. Наразі діти письменника відмовляються спілкуватися з ним.

Мама Енріке Іглесіаса закрутила роман із нобелівським лауреатом всього через вісім місяців після смерті її третього чоловіка - іспанського політика і економіста Мігеля Бойєра. Їхній шлюб тривав 26 років.

Жінка була так засмучена смертю чоловіка, що її зірковий син навіть зробив з цього приводу публічну заяву.

"Це стало дуже великою втратою. Моя мати сильна жінка, якій наразі необхідна любов і підтримка", - зауважив Енріке.

Із Хуліо Іглесіасом Прейслер познайомилася, коли брала в нього інтерв'ю. Пара побралася у 1971-му році.

Прінтскрін "The Daily Beast"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів