Барабанщику "AC/DC" винесли вирок

9 липня 2015, 10:19

Суд Нової Зеландії поставив крапку у справі барабанщика "AC/DC" Філа Радда.

Музиканта визнали винним у погрозі вбивством та зберіганні наркотиків. За це Радд отримав вісім місяців домашнього арешту, повідомляє "Reuters".

Покарання для барабанщика більш ніж м'яке, адже звинувачення вимагало засудити його до 18 місяців за ґратами.

Під час домашнього арешту Філу Радду дозволено приймати гостей. Та весь час за музикантом вестиметься електронне спостереження.


До слова, ще до ухвалення вироку адвокат 61-річного барабанщика тиснув на те, що його підзахисному аж ніяк не можна до в'язниці - йому треба їхати на гастролі з "AC/DC". А якщо він не вирушить у турне, то колектив може втратити десятки мільйонів доларів.

На що суддя відповів: "Це не переконає мене. Якщо навіть "Queen" замінили Фредді Меркьюрі, то й твій гурт зможе гастролювати без тебе".

Філ Радд (крайній праворуч) відсидить 8 місяців під домашнім арештом

Нагадаємо, у квітні Філ Радд несподівано визнав свою провину в погрозі вбивством та зберіганні марихуани та амфетаміну.

Як відомо, у вересні 2014-го року барабанщик "AC/DC" зателефонував своєму знайомому і погрожував вбити його самого і його дочку.

Звинувачення музиканту пред'явили на початку листопада минулого року, після того як в його будинку провели обшук. У помешканні Радда виявили метамфетамін та марихуану.

Також учасника "AC/DC" звинувачували у спробі організації вбивства, але влада Нової Зеландії зняла з музиканта ці звинувачення.

Фото з офіційного сайту гурту "AC/DC"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів