Російський уряд відповів на листа Памели Андерсон відмовою

10 липня 2015, 10:19

Російський уряд відмовився задовольнити прохання американської актриси Памели Андерсон, яка у листі до президента Путіна попросила перекрити Північний морський шлях судну з м'ясом фінвала.

Про це повідомляють "Известия" з посиланням на Мінприроди РФ.

Як заявив заступник голови відділу збереження біорізноманіття та використання об'єктів тваринного світу Міністерства природи Валерій Федоров, у Росії немає правових підстав для затримання судна "Winter Bay", бо вбивство китів проводилося не на території Росії.

"Нехай розбираються контролюючі органи тієї країни, де допустили вбивство фінвалів", - заявив він.


Федоров додав, що особисто він має "довірливі відносини" з Андерсон.

"Вона мені навіть подарувала свою напівоголену фотографію з підписом: "Містер Федоров, дякую вам за встановлення заборони на ввезення шкур гренландського тюленя. З надією на зустріч у Москві, Памела Андерсон ", - похвалився він.

Пем не досягла бажаного своїм листом до Путіна

Чиновник також уточнив, що судно може бути затримано, лише якщо зайде в один з російських портів та якщо з'ясується, що воно перевозить незаконний вантаж.

Крім того, голова відділу судноплавства адміністрації Північного морського шляху Святослав Степченко повідомив, що дозвіл на прохід судна вже видано.

Нагадаємо, днями було оприлюднено відкритого листа Андерсон Володимиру Путіну. Актриса попросила його перекрити Північний морський шлях для судна, яке перевозить 1,7 тон м'яса фінвалів з Ісландії до Японії.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів