Пєнкін планує весілля і дітей з одеситкою

14 липня 2015, 12:31

Російський співак Сергій Пєнкін, якого співачка Валерія назвала "відкритим геєм", закохався в одеситку.

Як виявилося, артист вже кілька років приховує стосунки із телеведучою на ім'я Владлена, пише "Star Hit".

54-річний Сергій та жінка, яка живе в Одесі, разом вже два роки. А нещодавно їхні стосунки перейшли на новий рівень - з'явилися думки про весілля.

Пєнкін познайомився з майбутньою коханою на корпоративі.


"У якийсь момент ми опинилися за одним столом. Обмінялися телефонами, і почався наш мобільний роман. Через два місяці я зловив себе на думці, що дзвоню Владлені щовечора - це стало звичкою. Ми легко спілкуємося на різні теми, нам комфортно разом, нарешті я знайшов споріднену душу", - заявив співак.

Одеситка Владлена закохала в себе Сергія Пєнкіна

Згодом Сергій запросив Владлену в гості, і вони провели два тижні в його заміському будинку. Тоді артист дарував дамі серця її улюблені білі півонії, влаштовував вечері при свічках, приносив сніданок у ліжко.

"На жаль, тоді у нас було мало часу. Я поїхав на гастролі на три місяці і думав, що збожеволію без моєї красуні. Одного вечора в номер постукали. Я подумав, що це концертний директор, але на порозі стояла Влада: "Я скучила...". Відтоді вона раз на тиждень прилітала в місто, в якому я гастролював", - зізнався Пєнкін.

А нещодавно закохані побували в Парижі.

"Поки ми живемо на два міста. Мову про весілля ще не заводили. Я ж уже був одружений, ми навіть хотіли повінчатися, але не склалося. Колишня дружина Олена, чудова жінка, не витримала моїх роз'їздів країною. У шлюбі ми прожили близько року, шкодую тільки про одне: у мене немає дітей. Але цю ситуацію ще можна виправити. І я навіть не виключаю, що найближчим часом зроблю своїй жінці пропозицію і перевезу в Москву назовсім", - заявив співак.

Нагадаємо, Сергію Пєнкіну вже давно приписують нетрадиційну орієнтацію. А кілька років тому співачка Валерія взагалі заявила, що її колеги - Борис Моїсеєв і Сергій Пєнкін - відкриті геї.

Фото "Star Hit"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів