Пєсков і Навка одружаться на даху

21 липня 2015, 14:06

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков та його наречена, олімпійська чемпіонка Тетяна Навка влаштують весілля на даху.

Лише нещодавно фігуристці дозволили публічно розповісти про стосунки з речником Путіна. Адже зовсім незабаром - 1-го серпня - пара одружиться.

Подробицями майбутнього гучного весілля ділиться "Комсомольская правда".

Як стало відомо, Навка і Пєсков обміняються обітницями в ресторані на даху одного з найдорожчих готелів Сочі.


Подивитися на це приїде купа людей з оточення наречених.

"З 1 по 3 серпня номерів вільних немає. Вечерю в ресторані замовити на ці числа теж не вийде. Можемо вам запропонувати наші послуги тільки з 4 серпня", - розповіли в службі бронювання.

Навка і Пєсков відгуляють весілля на даху в Сочі

До слова, поки Тетяна готується до весілля, журналісти навідалися до її подруги, співачки Любові Успенської. Остання зізналася, що перебуває в захваті від майбутньої події і співатиме на святкуванні.

"Шкода, не змогла допомогти Тані вибрати сукню, тому що постійно була за кордоном, але я впевнена, що вона буде дуже красивою нареченою, тому що у неї ідеальні форми!" - заявила артистка.

А ось першого чоловіка Навки Олександра Жуліна на її весіллі не буде.

"Я дуже радий за Тетяну, ми з нею завжди були і будемо в хороших стосунках, адже у нас з нею зростає спільна дочка Олександра. На весілля я не потраплю, у мене в цей час будуть збори, та й не прийнято колишнім чоловікам бувати на весіллях колишніх дружин, це неправильно", - заявив фігурист.

Нагадаємо, нещодавно Навка вперше розповіла, як увела з сім'ї Пєскова. На момент зустрічі із фігуристкою прес-секретар Путіна був одружений і виховував трьох дітей. Загалом за плечима Дмитра Пєскова вже два шлюби.

Фото "Папарацци"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів