Свіфт і Мінаж посперечалися через фігури

22 липня 2015, 10:21

Американські співачки Нікі Мінаж та Тейлор Свіфт трохи посперечалися у Twitter, свідками чому стали їхні численні підписними.

Привід – те, що скандальну відеороботу Нікі "Anaconda" не номінували на "Найкращий відео кліпроку" "MTV Video Music Award". Фігуриста реперка припустила, що це через її форми.

"Якщо твоє відео прославляє жінок із дуже худенькими тілами, тоді тебе номінують на "Відео року", - написала Мінаж у Twitter.

Оскільки кліп Тейлор "Bad Blood" до номінації якраз потрапив, артистка запідозрила, що то був камінець у її город. Вона відповіла на закид Нікі.


Мінаж вважає, що не потрапила до номінації, бо, на відміну від декого, має пишні форми

"Я нічого не зробила, але я люблю і підтримую тебе. Нацьковувати жінок одна на одну – це несхоже на тебе. Може, це якийсь чоловік пише в твоєму віконці", - припустила Свіфт.

"Га? Тобі не треба було б читати мої твіти. Я ні слова не сказала про тебе. Я так само тебе люблю. Але я мушу про це поговорити", - відказала їй Нікі.

На цьому суперечка між жіночками наче вщухла, але в подальших твітах Мінаж відчувалося роздратування. Зокрема вона висловилася щодо расизму в музичній індустрії та медіа.

Між тим Тейлор, чи то щиро, чи то бажаючи підколоти Нікі, написала, що у разі своєї перемоги в номінації "Найкраще відео року" запрошує її вийти разом із собою на сцену.

До номінації також не втрапила спільна робота Мінаж і Бейонсе – "Feeling Myself". Із цього приводу в своєму Instagram Нікі розмістила смішну картинку.

Той момент, коли взнаєш, що тебе нема у номінації...

Отже, підсумуймо. За перемогу в номінації боротимуться такі кліпи: "7/11" Бейонсе, "Thinking Out Loud" Еда Шірана, "Bad Blood" Тейлор Свіфт ft. Кендрік Ламар, Марк Ронсон ft. Бруно Марс "Uptown Funk" та "Alright" Кендріка Ламара.

Церемонія нагородження відбудеться наприкінці серпня.

Фото з Instagram Нікі Мінаж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів