В Одесі на прохання Саакашвілі скасували концерт Тіматі

26 липня 2015, 21:29

Концерт російського репера Тіматі в одному з нічних клубів Одеси скасовано на прохання губернатора Міхеїла Саакашвілі.

Про це адміністрація клубу повідомила у Facebook.

Спочатку Саакашвілі написав у себе на сторінці, що не вважає концерт Тіматі, який підтримує Путіна, доцільним в Одесі зараз.


Тим, хто порівнює прагнення України до свободи та незалежність з наркоманією-не місце на українських сценахВважаю Ібіц...

Posted by Mikheil Saakashvili on 26 июля 2015 г.

Адміністрація клубу із розумінням поставилася до слів губернатора та скасувала концерт репера.

Уважаемый Mikheil Saakashvili. Спасибо Вам большое за высокую оценку и поддержку нашего клуба. Тимати на протяжении мн...

Posted by Ibiza Beach Club, Odessa on 26 июля 2015 г.

Тіматі теж висловився з цього приводу у своєму Instagram.

"Зранку прочитав це послання М.Саакашвілі, в якому вищезгаданий персонаж настійно рекомендує городянам не ходити на мій концерт і прикордонникам закрити мені в'їзд на територію Одеси. Немає проблем, я не даватиму концерт, щоб не радувати М.Саакашвілі зайвим приводом для провокацій", - почав репер.

"Але от чи варто взагалі сприймати всерйоз слова політика, який обікрав власну країну, який перебуває у федеральному розшуку, будучи вигнаним власним же народом?!" - обурився Тіматі.

"Я люблю Одесу, власне,як і Україну в цілому, просто так вийшло, що ми стали заручниками обставин, які, на жаль, нам заважають частіше бачитися. Але впевнений - це тимчасово... Я вважаю, що вам, Мікаел, не варто навіть в контексті ваших висловлювань бути згаданим поряд з такими прізвищами, як Путін і Кадиров. Справжній чоловік справи робить, а не жує краватку", - заявив репер.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів