Лонгорія хоче вибачень, бо погано бачить і мала кота

30 липня 2015, 11:01

Американська акторка Єва Лонгорія вимагає, щоби в неї офіційно перепросила австралійська газета "Sydney Morning Herald".

Зірка образилася через те, що видання заявило, що в Єви насправді хороший зір. Мовляв, знімаючись у рекламі окулярів відомого бренду, вона лише вдала, ніби вони їй потрібні.

Про це пише "The Daily Mail".

"Це було не надто чемно, і вони досі не вибачилися", - сказала Єва, беручи участь в одному з ток-шоу.


"Це образило мої почуття", - заявила актриса.

Зі слів Єви, вона так засмутилася, бо ніколи не рекламує продуктів, у якості яких не впевнилася особисто. Акторка зазначила, що дуже ретельно добирає, що представляти.

Лонгорія образилася на журналістів через окуляри

Що ж до окулярів, то в неї їх аж п’ять. Лонгорії виписали їх у 2013-му році, але зірка використовує їх суто для читання.

"Причина, чому дослідження ваших лінивих журналістів, що полягало в "гуглінні", не виявило більше моїх фото (в окулярах) на червоних доріжках, у тім, що мені не потрібні окуляри, щоби бачити далеко, лише щоби читати", - пояснила Єва, спеціально написавши відкритого листа до ЗМІ в соцмережах.

Кілька років тому, нагадаємо, Лонгорія стала "обличчям" котячого корму. Між тим жодного кота в неї на той час не було. Той випадок видання їй теж пригадало у злощасній публікації.

"У мене все життя були коти", - відказала на це акторка.

Нагадаємо, подейкують, у планах Лонгорії заснувати фітнес-мережу, орієнтовану, перш за все, на латиноамериканок. Між тим сама актриса свого часу зізналася, що не любить ходити до спортзали та надає перевагу пробіжкам.

Фото з Instagram Єви Лонгорії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів