Міранда Керр п’є воду й дивиться дитячими очима

5 серпня 2015, 16:27

Супермодель Міранда Керр розповіла, як дбає про свою фігуру.

Іще 32-річна красуня розповіла, як наново відкриває для себе світ завдяки її синові від актора Орландо Блума.

Про це йшлося в інтерв'ю Керр журналові "Your Fitness", пише "The Daily Mail".

Як розповіла Міранда, вона займається йогою вже 12 років, і це допомагає їй зберігати силу та гнучкість.


Міранда Керр уже 12 років займається йогою

"Я намагаюся щодня принаймні по півгодини займатися йогою, ще додаю пілатес та силові тренування з вагою та еластичними стрічками, щоби розтягтися та тримати в тонусі мої м'язи", - поділилася Керр.

Супермоделі подобається робити "мікс" із різних фізичних навантажень, додаючи, наприклад, прогулянки та катання на велосипеді з сином.

Міранда уникає джанкфуду та носить з собою здорові перекуси – свіжі фрукти, горішки та насіння. Загалом вона дотримується лужної дієти та щодня випиває по 2-3 літри води.

Австралійка Керр нині живе в Нью-Йорку, і страшенно рада ростити в цьому місті свого сина Флінна.

Синові Блума й Керр уже 4 з половиною роки

"Мені дуже пощастило, що я живу в Нью-Йорку. У мого сина зараз такий прекрасний вік, так чудово досліджувати місто разом з ним… Я воджу його до парку, на фермерський ринок, на дитмайданчик – ми вирушаємо назустріч пригоді", - розказала супермодель.

"Це прекрасно – дивитися на світ його очима. Я обожнюю його відчуття захвату й подиву, намагаюся й сама це вловити – відкривати щось нове щодня", - додала вона.

Нагадаємо, Міранда, котра розлучилася з Орландо Блумом у 2013-му, наразі відкриває для себе й нового коханця – наймолодшого серед мільярдерів у списку "Forbes" Евана Шпігеля. 4-го серпня парочку бачили на пляжі в Маямі. Голуб’ята трималися за руки.

Фото з Instagram Міранди Керр

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів