Періс Хілтон хоче присвятити себе дітям-сиротам

7 серпня 2015, 17:17

Американська тусовщиця Періс Хілтон заявила, що її світ перевернувся після відвідин в Індії будинку для ВІЛ-інфікованих дітей.

Білявку так вразили діти-сироти, що вона вирішила присвятити їм своє життя.

Про це 34-річна Періс розповіла в інтерв'ю "New You", яке цитує "Contact Music".

''Це дитячий будинок в Індії, де всі діти опинилися там, тому що їхні батьки померли від СНІДу, і діти також хворі на нього. Вони всі були там, просто тому що хворі. Це просто розбило моє серце, коли я побачили всіх цих дітей, які залишилися там без сім'ї, ні з чим. Це просто розбило моє серце'', - зізналася світська левиця.


Хілтон вперше побувала у дитячому притилку?

Хілтон привезла дітям іграшки, книжки.

"І мені (вихователі) говорили: "Це так мило, бо ніхто ніколи не навідується до них. Люди бояться, що заразяться від них". Мені стало так болячі всередині через те, що ці бідні діти, які буквально вмирають, почуваються ізгоями. Це те, що дійсно засіло в мені, і я завжди думаю про це", - додала білявка.

Після цього візиту до індійського притулку Періс дала собі обітницю відвідувати дитячі будинки в кожній країні, де б вона не подорожувала.

Хілтон зауважила, що відтепер використовуватиме свою популярність, щоб допомогати дітям-сиротам по всьому світу.

"Я знаю, що в мене є голос, аби допомагати тим, хто його не має. І я дійсно збираюся присвятити своє життя, найближчі роки цьому..." - запевнила вона.

Нагадаємо, нещодавно Хілтон познайомила рідних зі своїм черговим бойфрендом.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів