Шовковський не хоче, щоб донька стала жертвою розлучення

10 серпня 2015, 16:02

Голкіпер київського "Динамо" і збірної України Олександр Шовковський не став коментувати заяву своєї ще поки що дружини Ольги Альонової про коханку.

Натомість спортсмен розповів, що найбільше наразі переймається через 7-річну доньку Олександру.

Про це СаШо написав у своєму Facebook.

"Звертаюся до всіх, кого останнім часом хвилює моє особисте життя. Друзі, дякую за увагу! Але для загального неспокою і ажіотажу немає ніяких причин. Ми з Ольгою Альоновою неодмінно розберемося в перипетіях наших відносин. Причому зробимо це самі, без втручання ззовні. Тому в добровільних помічників потреби немає", - зауважив футболіст.


Шовковський переймається, що його донька може стати жертвою їхнього з Альоновою розлучення

"Зараз для мене найбільш важливо інше - як у цій ситуації мінімізувати проблеми, які можуть виникнути у дочки. Я сподіваюся, що ми з Ольгою знайдемо спільну мову в цьому делікатному питанні, і Сашенька не стане жертвою амбіцій і спекуляцій з будь-чиєї сторони. А всі інші розмови навколо нашої розмальовки для мене не актуальні і не цікаві. Всьому прийде свій час", - додав він.

Шовковський також уточнив, що "двоє дорослих людей цілком в змозі розставити всі крапки над "і" в сімейної історії з нещасливим кінцем".

Нагадаємо, про розлучення пари стало відомо ще у травні. Згодом Шовковський підтвердив, що дійсно пориває з дружиною. А пізніше Альонова розповіла, хто ж зруйнував їхній шлюб.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів