До сестер Олсен позиваються чотири десятки людей

11 серпня 2015, 16:47

Проти модної імперії зіркових сестер-близнючок, актрис та дизайнерок Мері-Кейт та Ешлі Олсен подано груповий позов.

40 інтернів стверджують, що гарували на модний бренд Олсен "The Row" по 50 годин на тиждень майже без перерв. Позивачам не заплатили ні копійки.

Про це повідомляє "New York Post".

Текст позову справляє таке враження, ніби в компанії Олсен начальство бере приклад із Міранди Прістлі з "Диявол носить Prada".


"Я виконувала роботу за трьох інтернів. Я спілкувалася (по роботі) весь день, всю ніч. Електронні листи ввечері на наступний день, наприклад, о 10-ій вечора…", - заявляє головний позивач, Шахіста Лалані, котра працювала під керівництвом одного з технічних дизайнерів.

Із її слів, інтерни вбивали дані в таблиці, робили фотокопії, шили, кроїли, прибирали та бігали за дорученнями, не маючи й 15 хвилин на відпочинок.

"Ти ніби працівник, але тобі не платять. Вони скупі по відношенню до тебе. Інші інтерни плакали. Я бачила, як багато малих плакали, коли вибігали попити кави або робили якісь фотокопії", - додала позивачка.

Лалані наголосила, що особисто не працювала ні з Мері-Кейт, ні з Ешлі, але іноді з ними зустрічалася і може сказати про сестер лише хороше.

"Вони дуже приємні люди. Вони ні з ким не поводилися погано. Вони – ділові люди", - зазначила вона.

Інтерни вимагають, щоби компанія Олсен "Dualstar Entertainment Group" виплатила їм мінімальну зарплатню та понаднормові за весь той період. Вони підкреслюють, що виконували такий самий обсяг робіт, як і найняті працівники компанії.

Речниця "Dualstar" заявила, що компанії про позов нічого не відомо. Вона відмовилася давати якісь коментарі щодо роботи інтернів.

Нагадаємо, кілька років тому на сестер Олсен розсердилися тваринозахисники. Організація РЕТА охрестила їх "Трольсен" за те, що дизайнерки творять свої шедеври зі шкіри та хутра тварин.

Фото з Instagram Ешлі Олсен

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів