Вагітна Кардашян показала себе голу. ФОТО

12 серпня 2015, 09:20

Схоже, американська реаліті-зірка Кім Кардашян вирішила раз і назавжди покласти край чуткам щодо "накладного" живота й сурогатної матері, котра буцімто виношує їм з Каньє Вестом сина.

Вагітна й фігуриста красуня сфотографувалася в чому мати народила.

Відверте фото вона виклала в своєму Instagram і написала довгий сердитий пост.

"Спочатку вони кажуть, що я надто худа, тож, певно, я махлюю… Тепер кажуть, що я надто велика, тож, певно, я махлюю… Очманіти! Іноді мене фотографують до того, як я поїм, і я виглядаю меншою, іноді ж я щойно поїла і виглядаю більшою: усе усе це частина процесу…", - наголосила Кім.


Кардашян зауважила, що якраз у її стилі було б не приховувати, а, навпаки, ретельно задокументувати й показати людям процес виношування дитини сурогатною матір'ю, якби це було так.

"У всіх різні тіла, кожна вагітність дуже особлива! Я навчилася любити моє тіло на всіх стадіях! Я стану ще більша, і це теж красиво!..", - заявила зірка.

Кім зазначила, що дуже щаслива, що їй вдалося завагітніти, і що не страждає від прееклампсії, як минулого разу. Вона дякує Богові за це диво, і їй по цимбалах усі чутки та коментарі.

Нагадаємо, нещодавно рекорд Кім за кількість лайків у Instagram побила її молодша сестра Кендалл Дженнер. Цікаво, чи візьме Кардашян реванш завдяки вагітному "ню".

Фото з Instagram Кім Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів