Кіркоров з перснем-Путіним став "нормальною людиною". ФОТО

14 серпня 2015, 11:49

Російський співак Філіп Кіркоров відтепер має власного кишенькового Путіна: на пальці артиста красується перстень із головою російського президент.

На думку Філіпа, ця прикраса – це такий собі орден "нормальних людей", які кидають виклик подвійним стандартам, пише "Super.ru".

Кіркоров тепер завжди з Путіним на пальці

Срібний перстень Кіркорову подарував невідомий: просто надіслав до готелю, де проживав співак під час свого нещодавнього перебування в окупованому Криму.

"Це була дерев'яна коробка, а в ній я знайшов цю незвичайну прикрасу. Там було викарбувано напис німецькою мовою: Putinversteher. Я дізнався, що це німецький неологізм, який можна перекласти як "розуміючі Путіна", - зізнався Філіп.


Невідомий ощасливив Філіпа таким презентом

Він додав, що задоволений сюрпризом і має намір носити каблучку, в яку вклав філософський сенс:

"Каблучка Putinversteher може стати свого роду орденом "нормальних людей", які не бажають ставати меншістю в боротьбі з рештою світу, якому ми кидаємо виклик, його корпораціям, "оксамитовим революціям", гуманітарним бомбардуванням і подвійним стандартам".

У Росії патріотизм - це носити голову президента на собі?

"Ми дотримуємося того, що Росія нарешті знову стала претендувати на справедливу частку в світі, і флагман цих змін - Володимир Путін. Я, як громадянин нашої країни, абсолютно підтримую свого президента", - зауважив пафосно Кіркоров.

Нагадаємо, днями російський співак розважав публіку на "Дитячій Новій хвилі", яка нині проходить в окупованому Криму.

На півострові на Філю чекала його фанатка-"наречена", яка кинулася йому до ніг.

Фото "Super.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів