Фреймут запевняє, що не порушувала правила паркування

14 серпня 2015, 12:11

Телевізійниця Ольга Фреймут відповіла на закид про порушення правил дорожнього руху у Львові.

Білявка наполягає, що припаркувалася за правилами, а пакунок з нездоровою їжею взагалі не її.

Про це Фреймут розповіла в коментарі "ТСН".

"Як водій з 15-річним стажем, я добре знаю правила, отже зупинилася на аварійці, вийшла на 3 хвилини, у машині залишилися моя мама та похресниця. Та у дорожніх правилах стільки нюансів, які багатьох можуть заплутати", - заявила телеведуча.


"Тішить, що мої улюблені львів'яни такі небайдужі і змагаються за справедливість – це саме те, чому я вчу у своїх програмах. Проблема неправильного паркування актуальна для дискусії. Можливо, в одній із своїх програм разом з ДАІ ми проінспектуємо паркувальні майданчики та центральні вулиці різних міст", - додала вона.

Фреймут узялася виправдовуватися

Також Оля вирішила виправдатися за пакунок з їжею з фаст-фуду, який помітили в її руках.

"Щодо пакунку з МакДональдсу, в якому я несла їжу для родичів. Як всім відомо, особисто я не люблю фаст-фуд і всіх закликаю вживати здорову їжу, проте суворо контролюю лише своє життя – кожен має право на власний вибір", - зазначила Фреймут.

Нагадаємо, нещодавно жителька Львову сфотографувала автівку телеведучої посеред тротуару. На прохання прибрати машину, Ольга почала казати щось типу: А де я маю паркуватися? А потім взагалі заявила, чи не хоче жінка зробити з нею, як із "зіркою" селфі.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів