Шварценеггер, Сталлоне і Норріс: найбільш м’язисті дядьки Голлівуду

19 серпня 2015, 11:40

Журнал "Men's Fitness" оголосив імена десятьох акторів, чиї накачані тіла можна назвати найкращими в історії Голлівуду.

Звісно ж, першим у цьому списку стоїть ім'я Арнольда Шварценеггера, котрий, як відомо, не має наміру йти на пенсію, навіть коли йому буде 90.

Одним із тих, на кого варто рівнятися, став Сильвестр Сталлоне. Його непростий шлях до слави, його легендарні кіногерої Роккі Бальбоа та Джон Рембо – завдяки цьому для людей він завжди буде дужим мачо, котрий уперто долає всі перешкоди. Про це пише сайт "Men's Fitness".

Також до Топ-10 зарахували колишнього гравця американської Національної футбольної ліги Террі Крюса, який знімався в рекламі й таких фільмах як "Нестримні", "Геймер" та серіалі "Бруклін 9-9".


Дуейн "Скеля" Джонсон, котрий нещодавно потрапив і до Книги рекордів Гіннесса, теж у списку зірок із найкращими та найдужчими тілами.

Іще в десятці Жан-Клод Ван Дамм та Брюс Лі, котрого журнал називає "батьком американського кіно про бойові мистецтва", Марк Волберг, Джейсон Стетхем та Чак Норріс. Як відомо, останній створив власний напрямок у кунг-фу та отримав золоту відзнаку від Залу слави Всесвітнього союзу карате.

Місце в Топ-10 також має зірка фільму 1959-го року "Геракл і цариця Лідії" Стів Рівз, котрий вважається першим із популяризаторів бодібілдингу на екрані.

Фото з Instagram Арнольда Шварцнеггера, Сильвестра Сталлоне та Дуейна Джонсона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів