Мілонов порадив Фраю згадати, звідки беруться діти

25 серпня 2015, 10:28

Російський депутат-гомофоб Віталій Мілонов своєрідно привітав британського актора і письменника Стівена Фрая з днем народження.

Замість традиційних побажань він порадив іменнику згадати, звідки беруться діти, повідомляє "Лента.ру" з посиланням на "Русскую службу новостей".

"Це він нікого не може народити, а сам він народився нормально. Якби його тато жив з іншим татом, на світі не було б Стівена Фрая. Нехай згадає батьків, нехай згадає уроки біології, де говориться, що діти трапляються тільки від союзу чоловіка і жінки", - зазначив Мілонов.

До слова, петербурзький депутат, відомий своїм негативним ставленням до осіб нетрадиційної орієнтації, особисто знайомий зі Стівеном Фраєм.


Мілонов і Фрай знайомі

У 2013-му році британський актор брав у Мілонова інтерв'ю, яке сам політик визнав образливим.

За підсумками бесіди він заявив, що Фрай нібито вважає його "найжахливішою людиною в Росії", але визнав, що зустріч була цікавою: він ніби "доторкнувся до іншої цивілізації".

Нагадаємо, у січні цього року 58-річний Стівен Фрай зіграв весілля з 27-річним коміком Еліотом Спенсером. У червні пара заявила про плани завести дитину.

Фото "Вконтакте"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів