Актор Бекхем готовий до критики і збільшив свою зграю

6 вересня 2015, 10:50

Британський футболіст Девід Бекхем, котрий з легкої руки свого приятеля-режисера Гая Річі робить перші кроки в акторстві, запевнив, що готовий до критики глядачів.

Між тим його дружина Вікторія показала кумедне відео з новим, чотирилапим членом їхньої родини.

Девід Бекхем отримав камео-роль у фільмі Річі "Агенти А.Н.К.Л", а в наступній стрічці – "Лицарі Круглого столу" – його персонаж навіть балакатиме. Про це пише "Contact Music".

"Я добре усвідомлюю, що багато спортсменів та інших селебрітіз бралися акторство і зазнавали поразки", - зазначив Девід у розмові з "The Times".


"Я знаю, що це непроста професія, у ній потрібно багато вмінь та дисципліни, і я би не хотів надто швидко рухатися в ній уперед, спершу не навчившись більшому та не маючи набагато більше практики. Але до цього моменту те, що я роблю, мені дуже подобається. З більшістю завдань я можу впоратися. Я – досить відома людина і до критики звик", - запевнив Бекхем.

Зі слів 40-річного спортсмена, у фільмі про короля Артура він матиме 13 рядків тексту. Гай Річі відрядив спеціальну людину, котра щодня по годині репетирувала з Девідом.

Watch baby Olive fly!! How cute are her ears?!?! X vb ❤💙💚

Видео опубликовано Victoria Beckham (@victoriabeckham) Сен 5 2015 в 9:58 PDT

До слова, в Бекхемів побільшало собак. Днями зіркова родина представила в своїх Instagram нового песика, що зветься Олів. Імовірно, собачка стала одним із дарунків Ромео Бекхему, який минулого тижня святкував 13-й день народження.

Нагадаємо, в Бекхемів уже живе шарпей та двоє бульдогів.

Фото та відео з Instagram Девіда та Вікторії Бекхемів

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів