Цукерберг став найбільшим баламутом, Свіфт - найсильнішою

9 вересня 2015, 10:20

31-річний засновник найкрупнішої соцмережі Facebook Марк Цукерберг очолив список "баламутів" у цьогорічному рейтингу "New Establishment" журналу "Vanity Fair".

На чолі списку "людей, які мають владу", "The Powers That Be" опинилася співачка Тейлор Свіфт.

Із обома частинами рейтингу можна ознайомитися на сайті "Vanity Fair".

"За всю історію жодна компанія не досягла висот Facebook, котра нині має в світі близько 1,5 мільярда користувачів. Дотепер і близько не було такого магната, як Цукерберг…", - зазначає видання.


Марк Цукерберг - найвидатніший баламут цього року

У попередньому рейтингові Марк Цукерберг посідав 5-ту сходинку. Нагадаємо, незабаром "баламут" уперше стане татом.

12-те місце в цьому ж списку має творець Snapchat, 25-річний Еван Шпігель. Нагадаємо, наймолодшому мільярдерові зі списку "Forbes" приписують роман із австралійською супермоделлю Мірандою Керр.

На 36-й сходинці розташувалася Джессіка Альба, акторка та бізнесвумен. Попри те, що її косметичную компанію "Honest" нині бомбардують скаргами та судовими позовами через неефективний санскрін, незламна жіночка не здається і готується випустити нову лінію продуктів із натуральних інгредієнтів.

Джессіка Альба теж у рейтингу

38-ме місце в рокера, актора та сміливого інвестора Джареда Лето.

Між тим до рейтингу, що його очолила 25-річна Свіфт, також потрапив баскетболіст Леброн Джеймс, який, нагадаємо, нещодавно став героєм скандалу з ненавмисним оголенням, а ще кандидат у президенти США Гілларі Клінтон – у неї 9-та сходинка.

Тейлор Свіфт очолила список найсильніших світу цього

Каньє Весту, котрий, як нещодавно з'ясувалося, теж хоче в Білий дім, дали одну сходинку на двох із дружиною, Кім Кардашян – 12-ту.

18-те місце в Бредлі Купера, який крутить роман із колишньою Роналду, 21-ше в ще однієї зіркової пари, Бейонсе та Jay-Z.

Як відомо, останніх нещодавно "посунули" з першої сходинку найдорожчих тандемів шоубізу Тейлор Свіфт та її бойфренд Келвін Харріс.

Фото з Facebook Марка Цукерберга, Instagram Джессіки Альби, Тейлор Свіфт

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів