Буллок та Аністон вибралися на подвійне побачення

9 вересня 2015, 14:40

Подейкують, роман оскароносної актриси Сандри Буллок та 41-річного фотографа й моделі Брайана Рендалла набирає обертів. Щоправда він не такий уже цяця-хлопчик, а свого часу кидався какашками в дім свого сусіда.

Хай там як, але днями парочка вибралася на подвійне побачення, з Дженніфер Аністон та Джастіном Теру.

Про це пише "US Magazine".

Як розповіли очевидці побачення, яке мало місце в ресторані, навколо вирували "флюїди щастя". Голуб'ята трималися за руки під столом, і Брайан час від часу гладив спину 51-річної Сандри.


Буллок із новим кавалером та Аністон із чоловіком сходили на побачення

"Здається, вона з ним дуже щаслива", - повідомило джерело. Наскільки стало відомо виданню, Сандра і Брайан познайомилися через спільних друзів, і він проводив фотозйомку дня народження її прийомного сина, Луї.

Між тим видання "Radar Online" дізналося, що в 2012-му році сусіда Рендалла отримав від суду тимчасовий ордер, щоби захиститися від нього.

Як розповів чоловік, між ними виник конфлікт: Брайан був незадоволений, що позивач не одразу прибирав за своїм собакою екскременти. Фотограф обмастив какашками сусідські двері та натякнув, що наступного разу "діятиме інакше". Враховуючи очевидну фізичну перевагу Рендалла, сусід злякався та подав заяву про погрози.

Нагадаємо, досі Буллок не дуже щастило з чоловіками. Її перший шлюб розпався через численні зради коханого, після гучного скандалу.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Сандрі Буллок

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів