З'явилося перше фото Буллок із колишнім наркоманом та аліментником

11 вересня 2015, 17:30

У ЗМІ з'явилося перше фото, на якому оскароносна актриса Сандра Буллок обіймається зі своїм новим бойфрендом, 49-річним Брайаном Рендаллом.

Але не кваптеся радіти за Сандру, адже журналісти розкопали зовсім не безхмарне минуле її обранця. Чоловік вживав наркотики, а через несплату аліментів на єдину свою дитину навіть поставав перед судом.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

 51-річна Буллок із новим кавалером

Брайан є батьком 22-річної доньки Скайлер.  Але виявляється, що чоловік почав опікуватися дівчиною лише тоді, як її матір, його екс-наречена та героїнова наркоманка Джанін Стейтен, померла. Раніше ж навіть аліменти з Рендалла – у розмірі 187 доларів на місяць - "витрушували" через суд.

Чолов’яга й сам вживав наркотики, і коли Джанін була вагітна, саме лежав у реабілітаційному закладі. Як Брайан сам якось зізнався в Facebook, він майже певен, що зачав свою доньку під дією LSD.

 А чи знає Сенді, що він - колишній наркоман та аліментник?

Рендалл став опікуном Скай, коли в 2007-му році померла її бабуся, а зразу за нею й матір, котру звели в могилу наркотики. Як запевняють родичі Рендалла, сам чоловік "чистий" уже багато років та щиро намагається надолужити весь той час, який змарнував як батько.

Нагадаємо, в Рендалла також були неприємності з законом, коли сусід звернувся по охоронний ордер, злякавшись його погроз та кидання какашок.

Як відомо, Сандра і Брайан зустрічаються вже кілька місяців. Вони познайомилися завдяки спільним друзям, коли Рендалл прийшов фотографувати на день народження сина Буллок, Луї.

Прінтскрін із сайту "The Daily Mail"

IDEALMEDIA