Джессіка Біль займеться статевим вихованням в Інтернеті

16 вересня 2015, 13:53

Американська акторка Джессіка Біль запише серію онлайн-відео, в яких розповідатиметься про статеве дозрівання жінки, контрацепцію, вагітність тощо.

Це спільний проект актриси та засновниці благодійної організації "WomanCare Global" Сондри Пеллетьє.

Про це пише журнал "Glamour".

Актриса розповіла про своє хвилювання під час спроб завагітніти. Зі слів Біль, вони з чоловіком Джастіном Тімберлейком вирішили завести дитину два роки тому, і вона перестала приймати протизаплідні пігулки.


"Що тепер буде? Я так довго приймала пігулки, наскільки складно мені буде завагітніти?.. Раптом я усвідомила, наскільки не знаю того, що відбувається всередині мого власного тіла. Це був шок", - зізналася 33-річна Джессіка.

Джессіка Біль розкаже дівчатам про особисте

Біль вважає, що дівчата мають знати більше про власне тіло, адже сама вона страшенно розгубилася під час першої менструації.

"Я грала у шкільній виставі, мала сиву бороду і цю прокладку зі скейтборд завбільшки та думала: "Що зі мною відбувається?" Ми хочемо, щоби дівчатка знали своє тіло, щоби вони не відчували страху, сорому або огиди", - зазначила актриса.

Зі слів Джессіки, в свїх відео вона ділитиметься з глядачками "дівочими історіями", розповідатиме про свої страхи та моменти невпевненості. Тон розмов буде інформативний, але водночас дотепний.

Нагадаємо, Біль і Тімберлейку таки вдалося стати батьками: у квітні в них народився син Сілес.

Фото з Instagram Джессіки Біль

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів