Подруга Собчак розлучається з мільярдером

18 вересня 2015, 11:50

Російський дизайнер і подруга телеведучої Ксенії Собчак Уляна Сергієнко незабаром стане вільною жінкою.

Після семи років сімейного життя президент групи компаній "Росгосстрах" Данило Хачатуров вирішив припинити стосунки із Уляною. Мільярдер подав позов про розірвання шлюбу із Сергієнко до суду Москви, повідомляють "Дни.ру".

Не виключено, що шлюборозлучний процес затягнеться, оскільки подружжю належить поділити спільно нажите майно, а також вирішити, з ким залишиться їхня дочка Василина.

Чоловік-мільярдер вирішив порвати із Сергієнко

Чутки про розлад у стосунках Сергієнко і Хачатурова розбурхують зіркову тусовку давно: про те, що їхній шлюб тріщить по швах, подейкувати почали ще в 2013-му році.


А зовсім нещодавно преса повідомила, що Уляна була помічена в Києві в компанії іншого чоловіка - у ресторанах і нічних клубах подружка Ксенії Собчак танцювала і невимушено спілкувалася із високим чорнявим кавалером.

Кажуть, це новий кавалер дизайнерки

Мільярдер Хачатуров і дизайнер Сергієнко узаконили стосунки в 2008-му році. Всього за чотири роки шлюбу Уляна зуміла домогтися світового визнання. Вбрання від російського кутюр'є стали популярні навіть серед зарубіжних зірок зі світовим ім'ям, таких як Бейонсе, Ріанна, Lady Gaga, Кім Кардашьян, Рита Ора і багато інших.

На початку року Сергієнко представила нову колекцію весна-літо на Тижні моди в Парижі. Роботи росіянки викликали фурор, а після показу до неї підійшла королева бурлеску Діта фон Тіз і назвала її найбільшою іконою стилю.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів