Белуччі про роль подруги Бонда: Це революція у світі чоловіків

22 вересня 2015, 11:07

Італійська акторка Моніка Белуччі вважає те, що режисер Сем Мендес обрав її на роль дами серця Джеймса Бонда в фільмі "007 Спектр", революцією.

50-річна кінозірка вважає несправедливим, що чоловіки, які панують у цьому світі, записують у "старі" жінок, щойно ті втрачають здатність розмножуватися.

Про це Белуччі говорила в інтерв’ю "The Guardian".

На запитання, чому, на її думку, такий ажіотаж викликало те, що саме вона – нова "леді Джеймса Бонда", Моніка відповіла: "Бо цей світ – світ чоловіків".


"Чоловікам належить влада в усьому: в журналістиці, акторстві, режисерстві, в банках, фінансах, школах. Усі закони створені чоловіками", - заявила Белуччі.

"Чоловіки вважають, що жінки, коли більше не здатні розмножуватися, стають старими. Це неправда – вони все одно прекрасні! Ось чому я вважаю, що Сем Мендес, обравши мене, дорослу жінку, здійснив велику революцію", - пояснила вона.

Моніка Белуччі з Семом Мендесом - "революціонери"

Моніка зазначила, що пишається бути подругою Бонда, оскільки вважає його найчудовішим із чоловіків.

"Знаєте, чому? Бо його не існує", - пожартувала актриса.

Зі слів Белуччі, тіло для актора – це його інструмент, і коли актор грає, то забуває, що сам знаходиться всередині. Це дає йому змогу зніматися у справді важких сценах.

"Краса – це як маска, і люди думають, що коли ти красива, то тобі легше. Наприклад, раніше в моєму житті я була дуже сором’язлива. Коли ж я стала гарненька, я була вже менш сором’язлива, бо люди до мене підходили, а не я до них", - поділилася Белуччі.

"Але навіть якщо проблеми лишаються ті самі, у житті є момент, коли краса юності йде. Навіть коли ви кажете, що я гарненька, мені 50, не 20. Це момент твого життя, який ти мусиш пережити, бо час іде. Усе, що я можу сказати, я готова до цього", - підсумувала акторка.

Нагадаємо, на думку Моніки Белуччі, жіноча сексуальність не пов'язана з віком тіла. А ще зірка задоволена, що народила своїх дочок у 39 та 45 років, а не раніше.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Моніці Белучі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів