Слабкий до жінок Безруков вперше серйозно закохався?

23 вересня 2015, 14:01

Російський актор Сергій Безруков покинув дружину Ірину заради чергової коханки. Щоправда, друзі артиста кажуть, що цього разу це серйозне кохання.

Про слабкість Безрукова до жінок та подробиці про його нову жінку пише "Комсомольська правда" з посиланням на джерела з оточення актора.

За словами друзів Сергія, він та його тепер вже колишня дружина Ірина - геть різні люди:

"Іра старше за Сергія на 10 років, мудріша, досвідченіша. Вона була йому підтримкою у всьому - і в побуті, і в творчості. Створювала ідеальний затишок будинку, була першою слухачкою його ролей".


"Але мало хто знає, що Сергій і в житті такий Єсенін: сорочка-хлопець, з широкою люблячою душею. Як і поет, не проти випити горілочки, поспівати під гітару, помріяти. Обожнює поезію. У перервах між репетиціями малює - кульковою ручкою, олівцем або фарбами. Але головна його слабкість - жінки", - додав інформатор.

Подейкують, Безруков ніколи не підвищував голосу на Ірину, а от вона - могла.

"Ірина боролася зі слабкостями чоловіка. Завдяки їй Сергій майже не пив, не курив. Але подолати тягу до прекрасної статі не міг. Йому постійно потрібне натхнення. Він черпає його і з любовних емоцій теж!" - зауважило джерело.

Як відомо, у березні Ірина Безрукова втратила єдиного сина Андрія. Друзі кажуть, що після цього жінка замкнулася в собі. А Сергій занурився у новий проект і стосунки.

Новою музою актора стала 31-річна режисерка Ганна Матісон. Саме у її фільмі зараз і знімається Безруков.

Сергій Безурков, кажуть, серйозно закохався у Ганну Матісон

Сергій і Ганна знайомі ще з 2011-го року. Та лише зараз між ними виникли почуття.

"Вони виглядали щасливими. Але я це відносив до творчого щастя, коли люди горять спільною справою. Потім вже мені сказали, що у них, мовляв, роман..." - розповів друг новоспеченої парочки.

Цікаво, що Ірина Безрукова легко відпустила чоловіка.

"Нещодавно ми спілкувалися з нею, і я запитав: мовляв, ти стільки терпіла, може, й махнула б рукою на чергове захоплення Сергія. Але Іра дала зрозуміти, що рішення про розставання прийняв він. Сергій сказав, що у нього є жінка і вперше це серйозно. Іра була змушена змиритися", - зауважив інформатор.

"Сергій пішов від Іри, з їхнього спільного пентхауса, і зараз живе в квартирі свого друга, який виїхав за кордон. До речі, з'явився цей "притулок" у Сергія ще чотири роки тому, через те що йому іноді треба побути самому..." - додав він.

Нагадаємо, чутки про те, що 15-річний шлюб Сергія та Ірини Безрукових розпався з'явилися ще у квітні.

Фото "Комсомольської правди"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів