Депутат-гомофоб Мілонов мріє стати священиком

26 вересня 2015, 10:27

Скандальний російський депутат Віталій Мілонов хоче вдягти рясу.

За словами чиновника-гомофоба, "політична діяльність - це якийсь етап", а насправді він мріє стати священиком, повідомляє "Лента.ру".

"Я не думаю, що я на пенсію вийду політиком. Якщо говорити про мрію, я хотів би стати парафіяльним священиком і займатися справою, яка викликає в мені тільки теплі почуття", - зазначив Мілонов.

Депутат розраховує відновити навчання в Руській християнській гуманітарній академії, в магістратурі за напрямом "Богослов'я".


Мілонов хоче стати священиком

"Я буду зараз вивчати релігієзнавство. Я трошки навчався в Православному Свято-Тихонівському університеті, але в зв'язку з тим що я депутат і у мене дуже мало часу, я не можу, на жаль, стати повністю нормальним студентом", - пояснив він.

За словами Мілонова, він закінчив кілька курсів: "Але я не хочу нікому брехати, не хочу ні з ким домовлятися, в цих питаннях брехня недопустима. Тому я продовжив навчання в Петербурзі, де мені простіше відвідувати лекції".

Нагадаємо, депутат Мілоново відомий провокаційними ініціативами та заявами. Він є непримиренним противником одностатевих стосунків і автором закону про заборону гей-пропаганди.

Фото noteru.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів