Терон та Обама дали поради розумницям

30 вересня 2015, 11:49

Перша леді США Мішель Обама та акторка Шарліз Терон закликали дівчаток сумлінно навчатися та не зважати на хлопців, котрі бояться розумниць.

Дружина президента та кінозірка виступили з промовами на заході журналу "Glamour" "The Power of an Educated Girl" в Нью-Йорку.

Про це пише "People".

"Немає нічого сексуальнішого, ніж розумна жінка", - заявила Терон.


Як вважає актриса, настав час жінкам зламати лекало, під яке їх намагаються підігнати, та залежати від оцінки чоловіків.

Терон та Обама закликали дівчаток навчатися

"Перестаньте чекати, доки це зроблять чоловіки, гляньте в дзеркало та побачте себе, скажіть: "Я сексуальна, я приваблива, я кмітлива, я розумна, я сильна, в мене є голос, я класно виглядаю в цих джинсах. Так, у мене не довге волосся, в мене коротке волосся, але я все одно дівчина, і я все одно гаряча штучка", - наголосила Шарліз.

Мішель Обама ж порадила дівчатами не зв’язуватися з дурнями.

"Скажімо відверто, вам не хочеться бути з хлопцем, який надто дурний, щоби зрозуміти, що ви - розумна молода леді, і я хочу закликати усіх вас, молодих жінок, старших жінок, ми мусимо прибрати наші власні ґрати, ви не станете успішними, будучи поряд із людьми, що тягнуть вас униз", - сказала перша леді.

"У цьому віці не може бути настільки класного та цікавого хлопця, щоби через нього перестати вчитися. Якби я переймалася тим, кому я подобаюся, та хто вважає мене класною, коли була в вашому віці, то я б не була дружиною президента Сполучених Штатів", - навела переконливий аргумент Мішель.

Нагадаємо, якби Мішель Обама не була Мішель Обамою, вона хотіла б бути Бейонсе.

Фото з Instagram журналу "Glamour"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів