ДіКапріо нарешті зважився на шлюб?

8 жовтня 2015, 13:01

Голлівудський холостяк Леонардо ДіКапріо, кажуть, зробив крок до свого першого шлюбу.

Подейкують, актор заручився зі своєю нинішньою коханкою - моделлю Келлі Рорбах, яка має прізвисько "Ноги".

Про те, що Лео нарешті вирішив піти до вівтаря, повідомляє "Ok!".

За даними джерела, 40-річний ДіКапріо наважився попросити у 25-річної дівчини руки і серця ще минулого місяця під час вечері в Нью-Йорку.


"Це не було заплановано. Це просто трапилося. Вони насолоджувалися пляшкою червоного вина і поринули, як зазвичай, у розмову - це досить очевидно, що вони закохані, вони завжди торкаються один одного і посміхаються", - зауважив інформатор.

ДіКапріо вирішив, що час вже й одружитися?

"І тоді Лео зупинився і подивився на неї і сказав, що хотів би провести залишок свого життя з нею. Келлі була в шоці, але Лео переконав її, що він дійсно мав на увазі, і вона погодилася, скріпивши це поцілунком", - додало джерело з оточення пари.

Кажуть, Келлі буквально зачарувала Леонардо.

"Келлі неймовірно розумна, і вона дійсно розуміє Лео. Вона розділяє його пристрасть до вирішення соціальних питань, таких як глобальне потепління та світова бідність. Їх поєднує інтелектуальний рівень, що є новим для нього. Вона - це набагато більше, ніж гарне обличчя", - пояснив інформатор.

Нагадаємо, чергову довгоногу кралю ДіКапріо підчепив досить нещодавно - у липні цього року. Зазвичай романи актора досить короткі. Останні більш-менш тривалі стосунки в Лео були із моделлю Тоні Гаррн, з якою він розійшовся в грудні 2014-го року.

Прінтскрін "Ok!"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів