Йоко Оно розповіла про бісексуальність Джона Леннона

14 жовтня 2015, 12:36

Вдова музиканта Джона Леннона Йоко Оно досі боїться вбивці коханого. Окрім цього жінка зізналася, що Джона приваблювали чоловіки.

Покійний учасник "The Beatles" мав сексуальний потяг до своєї статі, але не наважувався спати з чоловіками через свою скутість та відсутність гідного партнера. Про це заявила Йоко Оно в інтерв'ю виданню "The Daily Beast".

"У нас була велика розмова про це, і ми прийшли до висновку, що ми бісексуальні. Але ми ховаємо іншу свою сторону, тому що суспільство не схвалює подібного", - пояснила вдова Джона.

Йоко також прокоментувала чутки про те, що Леннон спав з менеджером "The Beatles" Брайаном Епштейном, який був геєм.


Леннон описував свої стосунки з ним як "майже любовний роман, але нереалізований". Йоко Оно зазначила, Джон розповідав їй про це "дуже відверто, і я не думаю, що у них був секс".

Йоко Оно розповіла, що вони з Джоном Ленноном були бісексуальні

Жінка зауважила, що якось коханий їй зізнався, що не спав з чоловіками лише тому, що ніколи не зустрічав серед них когось достатньо привабливого.

Йоко Оно також розповіла, що досі боїться вбивці Леннона Марка Чепмена, який наразі відбуває довічне ув'язнення. Її лякає його можливе дострокове звільнення.

"Якщо він зробив це одного разу, він може знову убити когось. Це можу бути я або наш син Шон - та хто завгодно", - вважає Йоко.

Як відомо, Джона Леннона вбили 8-го грудня 1980-го року біля його будинку в Нью-Йорку. На суді Марк Чепмен сказав, що скоїв злочин заради того, щоб прославитися.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів