Брюс Вілліс став Трампом. ВІДЕО

19 жовтня 2015, 11:02

Американський актор Брюс Вілліс також належить до тих, кого дуже смішить зачіска мільярдера Дональд Трампа – така несхожа на "гарну та блискучу" лисину самого кінозірки.

Надівши перуку, Вілліс з'явився в образі кандидата президенти США в одному з гумористичних телешоу.

Про це пише "Contact Music".

Брюс Вілліс в образі Трампа

На запитання ведучого Джиммі Феллона, що сталося з його волоссям, Вілліс відказав, що це воно зненацька виросло, але перед зйомками він свою голову зазвичай голить.


"Багато разів я починав (зніматися) з волоссям, але потім просто його зголював. Зголюєш його – гарно та блискучо, мені не треба за нього переживати", - пояснив Брюс.

Після цього телеведучий продемонстрував аудиторії кілька фото з найвідоміших фільмів з Віллісом, де акторові прифотошопили волосся, а ще момент зі стрічки "Шосте чуття", де хлопчик каже, що бачить мертвих людей.

Продовжуючи насміхатися з Трампової зачіски, Вілліс повідомив, що зазвичай вкладає свою гриву справа наліво, але то залежить від вітру. Також він порівняв своє волосся з піщаною дюною, а ще подарував Феллону кашкета зі слоганом передвиборчої кампанії Дональда Трампа.

Нагадаємо, кілька років тому Брюс Вілліс з'явився на телебаченні з сирим м’ясом на голові, оголосивши, що його надихнула "божевільна дама" Lady Gaga своєю скандальною сукнею.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів