Навка: Я сама собі заздрю

21 жовтня 2015, 11:19

Фігуристка Тетяна Навка, яка нещодавно чи то стала, чи то не стала офіційною дружиною речника президента Росії Дмитра Пєскова, впевнена, що має хорошу генетику.

Жіночка розповіла про заздрість до самої себе та секрети своєї фігури в інтерв'ю "7 дней".

Навка хвалиться, що після народження доньки від Пєскова дуже швидко повернулася у гарну фізичну форму.

"Зізнаюся чесно: я взагалі ніколи прес не качала і після пологів теж не качала, з цим у мене проблем немає - спасибі батькам за хорошу генетику. Мабуть, природа мене так любить, що рівно через місяць живіт знову став колишнім", - сказала фігуристка.


Кохана Пєскова додала, що їй все ж таки притаманні ті проблеми із зайвою вагою, як і більшості жінкам у всьому світі.

"Я точно так само можу набрати вагу за певних умов і знаю, як непросто позбутися зайвих кілограмів. Просто після других пологів мені пощастило, що вже через місяць я змогла приступити до щоденних тренувань з великим навантаженням. Зараз, через трохи більше року безперервних тренувань і виступів, я повернулася до своєї колишньої форми", - пояснила вона.

Навка розповіла про фігуру

Водночас Навка каже, що не обмежує себе в їжі.

"Завдяки важкій праці, від якої я отримую величезне задоволення, я можу дозволити собі їсти все, що мені захочеться. І зізнаюся чесно: я сама собі заздрю. Тому що я зараз можу навіть на ніч з'їсти картоплю, смажену з цибулею і грибами", - пояснила вона.

Нагадаємо, нещодавно донька Пєскова Ліза зробила сенсаційну заяву, що у її батька і Тетяни Навки насправді не було ніякого весілля.

Згодом сама Навка сказала, що дівчина просто заплуталась і звинуватила телеведучу Ксенію Собчак, яка саме брала коментар у Лізи, в тому, що та скористалася ситуацією.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів