Фальоса розлучився і тепер нудиться

23 жовтня 2015, 14:40

Продюсер Юрій Фальоса не зміг побудувати міцні любовні стосунки зі своєю підопічною Машею Гойєю.

Після п'яти років у цивільному шлюбі пара розійшлася, пише "Viva".

Фальоса і Гойя порвали ще в серпні, та про це стало відомо лише тепер. Причиною розлучення Маша називає свій щільний гастрольний графік і постійний роз'їзди.

"Останнім часом ми дуже рідко бачилися зважаючи на мої гастролі за кордоном... У Юри багато роботи в Україні, і він не може надовго виїхати з країни. Він буде продовжувати вести мої справи в Україні і займатися гастролями, а також працювати над моїм новим альбомом...Так, наш шлюб закінчено, але наші музичні перемоги ще попереду", - заявила Гойя.


Фальоса і Гойя більше не пара

Юрій Фальоса зізнався, що вже сумує за коханою, але вважає, що рішення про розрив правильне і прийшли вони до нього за обопільною згодою.

"Вона чудова людина і дуже хороший друг. Мені нудно без неї, не вистачає її "навіженки". І я дуже хочу, щоб в її житті з'явився чоловік, з яким вона відчує себе на сьомому небі, який дасть їй те, чого не зумів дати я," - зазначив продюсер.

Як відомо, Юрій Фальоса офіційно був одружений лише один раз із жінкою на ім'я Ольга. У цьому шлюбі народилися єдині діти продюсера - син Артем і донька Іванна.

Нагадаємо, кілька років тому Гойя зізнавалася, що іноді ненавидить Фальосу.

Фото "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів