Адель хоче знятися в кіно

28 жовтня 2015, 13:36

Британській співачці Адель так сподобалося зніматися в кліпі "Hello" під керівництвом режисера Ксав'є Долана, що вона всерйоз замислилася про акторство.

А ще зірка заявила, що головна її кар'єрна мотивація – це щоби синок Анджело нею пишався.

Про це Адель говорила в інтерв'ю одній із британських радіостанцій, пише "Contact Music".

"Після того, як було знято моє музичне відео, я впевнена, що мене за нього критикуватимуть, але насправді, попрацювавши з Ксав'є Доланом, а він дивовижний, і його фільми – неймовірні, я би хотіла зіграти в кіно", - поділилася Адель.


@id_magazine

Фото опубликовано @adele Окт 27 2015 в 8:10 PDT

"У його фільмі я би точно хотіла зіграти. Мені не подобається, коли співаки подаються в акторство, це робить їх нецікавими. Але я все одно не знаю, на яку роль я би підійшла", - додала артистка.

Нагадаємо, "Оскар" уже є і в Адель, і навіть у її 3-річного сина Анджело. Зірка зізнається, що первісток повністю змінив її ставлення до власної кар'єри.

"Насправді він змушує мене справді пишатися собою, успіхом альбому ("21") і всім іншим, і навіть тим, що відноситься до "Бонда". Я ніколи не пишалася собою, але коли він народився, я подумала: "Боже мій, знаєте, я ж тут спадщину створюю". Звісно, часом я лажаю і кажу щось дурне", - зауважила Адель.

Нагадаємо, довгоочікуваний (це м’яко кажучи) альбом Адель "25" вийде 20-го листопада, зокрема його, разом із її інтерв’ю, презентують на ВВС. Перший сингл із альбому вже спричинив справжню бурю в Інтернеті та навіть дав тему для фотожаб.

Фото з Instagram Адель

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів