Модні тренди осіннього сезону ®

30 жовтня 2015, 14:00

Стиль

Без сумніву, до нас знову повертаються елементи епохи 1960-80-х років. У моді знову стиль хіпі, але дизайнери, відповідно до вимог часу, додали одягу 60-х витонченості та елегантності. З 70-х до нас прийшли водолазки, смугасті штани, сукні яскравих кольорів, укорочені топи, хутряні коміри. А 80-ті подарували сучасній моді пишні рукави. Рукави-ліхтарики, або широкі по усій довжині, вони без сумніву надають стрункості талії, і дизайнери взяли це на замітку.

Якщо зазирнути вглиб століть, то і вікторіанська епоха не залишила дизайнерів байдужими. З тих далеких часів (мається на увазі середина-кінець ХІХ століття) до нас прийшли блузи та сукні з високою горловиною, мереживні комірці і вставки, манишки, підкреслена лінія талії і, звичайно, довгі сукні, які так само актуальні у сезоні осінь-зима 2015/2016. До речі, знижки на довгі сукні 2015 року можна знайти в онлайн-магазині MY-FASHION, де представлений одяг та аксесуари від українських брендів.

Колір


Хоч літо вже далеко позаду, але різноманіття яскравих барв продовжує тішити око. У тренді цього сезону одяг лимонного, рожевого, помаранчевого, карамельного кольорів, а також фуксії. Дизайнери вважають, що такий яскравий образ може добре виглядати не тільки у залиті сонцем літні дні, а й навпаки, - особливо актуальним буде пізньої осені та взимку. Тож носіть із задоволенням яскравий одяг, піднімайте настрій собі й оточуючим.

Матеріал

Цієї осені та взимку як ніколи актуальні оксамит, парча, твід. Оксамит завжди виглядає розкішно і ошатно, що б з нього не пошили - костюм, жилет чи штани. Але особливо благородно виглядає довга оксамитова сукня.

Один з головних трендів сезону осінь-зима 2015/2016 - це парча. Наряд із парчі сучасного крою і яскравого забарвлення не виглядає старомодно, навпаки - ультрасучасно і шикарно! Твід в цьому сезоні теж дуже популярний. З нього шиють практично все! Не тільки звичні пальта, але й спідниці, сукні, навіть сарафани. Така одежа не тільки модна, але дуже тепла і практична.

Модні аксесуари

Дизайнери пропонують звернути увагу на ... ґудзики. У тренді великі виразні ґудзики. У цьому сезоні буде модно носити широкі пояси. Широкий шкіряний ремінь вдало підкреслить талію на пальто, спідниці, брюках, а також, що особливо актуально, на спортивному одязі і навіть жилетах. Підтяжки, які прийнято носити з класичними брюками, в цьому сезоні будуть модно виглядати і зі спідницею-міді. Відійшли в минуле невидимі нейлонові панчохи і прозорі колготки. У тренді "синя панчоха": химерні колготки найнеймовірніших забарвлень і фактур.

Модних тенденцій багато. Тож вибирайте те, що підходить саме вам та будьте в тренді.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів