Удова Робіна Вільямса: Йому лишалося жити 3 роки

4 листопада 2015, 11:08

Удова американського актора Робіна Вільямса, котрий вкоротив собі віку в 2014-му році, вважає, що вбила його не депресія.

Зі слів Сьюзан Шнайдер, її покійний чоловік страждав на різновид деменції, котра все одно убила б його за кілька років, але Робін прожив би їх у страшних муках. Тож вона не винуватить його за те, що обрав швидку смерть.

Інтерв’ю вдови актора цитує "The Mirror".

Як розказала жінка, 63-річний Робін Вільямс страждав на так звану деменцію з тільцями Леві.


"Депресія була одним зі, скажімо так, 50 симптомів, дрібним симптомом. Якби Робіну пощастило, він, може, прожив би ще три роки. І це були б тяжкі роки…", - зазначила Сьюзан.

Удова Робіна Вільямса вважає, що він обрав смерть замість кількох років життя в муках

"Я гадаю, (своїм самогубством) він просто сказав: "Ні". І я анітрохи його не звинувачую. Він був найхоробрішим з усіх людей, яких я знаю", - додала вона.

Сьюзан розповіла, що в останні місяці свого життя Робін заговорювався, в нього погіршилася координація рухів, були галюцинації.

"Я провела останній рік, намагаючись дізнатися, що його вбило. Зрозуміти, з чим ми боролися… Один лікар сказав: "Робін знав, що втрачає розум, і він нічого не міг із цим вдіяти", - поділилася Шнайдер.

Жінка просить Бога про те, щоби він допоміг науці пролити світло на цю недугу, він котрої страждає багато людей, а разом із ними ті, хто їх любить.

Нагадаємо, раніше припускалося, що в Вільямса була хвороба Паркінсона.

Як відомо, дорослі діти актора звинувачували мачуху в тім, що батько скоїв самогубство через її недогляд. Також спадкоємці досить довго не могли дійти згоди стосовно розподілу майна кінозірки.

Фото з Instagram Робіна Вільямса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів