Елтон Джон: Я думав, що не заслуговую любові

9 листопада 2015, 15:29

68-річному британському співакові Елтону Джону досі болить те, що його тато, Стенлі Дуайт ніколи не обіймав його і не казав, що любить.

Сам артист не повторює цієї помилки зі своїми синами, 4-річним Закарі та 2-річним Елайджею.

Про це сер Елтон розповів, виступаючи перед стадунтами в "Oxford Union" у нещодавньому інтерв’ю, пише "The Daily Mail".

Зі слів артиста, 1950-ті – це була "жахлива ера", коли чоловіків учили не висловлювати почуттів. На думку Елтона, саме брак батьківської любові штовхнув його до алкоголю та наркотиків, які ледь його не вбили.


"Він (батько) ніколи не казав, що любить мене, не обіймав, не приходив побачити, як я виступаю", - поділився співак.

У дитинстві Елтону Джону бракувало батьківської любові

"Його навчали, що любов має межі. Ти не показуєш її на людях. Не показуєш навіть наодинці. А коли твій син не такий, як ти, коли він насправді, блін, геть інакший, тоді твоя любов вимикається і не висловлюється", - зазначив Джон.

Елтонів батько не підтримував його прагнення стати артистом, і все своє життя той намагається довести йому свою успішність, навіть попри те, що Стенлі вже давно нема серед живих.

Коли батьки сера Елтона розлучилися, його тато знову одружився, і в нього народилося ще четверо дітей. Якраз для них, згадує співак, Стенлі став таким люблячим татом, яким ніколи не був для нього.

"Понад усе я намагався подолати свій найтемніший секрет – що я не міг любити самого себе. Я вважав, що не заслуговую на те, щоби мене любили та про мене піклувалися, або щоби я був у цьому світі", - пригадав артист.

Закарі та Елайджу співаку та його чоловіку народила сурогатна мати

Власним дітям Елтон Джон постійно говорить про свою любов, і вони відповідають тим самим.

"Мій син Закарі якось сказав: "Я люблю тебе аж до Бога". Він регулярно це повторює в різний спосіб, і Елайджа так само. Для мене це означає, що ми добре справляємося з вихованням дітей, що вони відчувають, що їх люблять, що їх плекають, що вони відчувають, як вербальну, так і тактильну любов", - поділився співак.

Як відомо, зі своєю матір'ю Шейлою, якій зараз 90, Елтон Джон не спілкується вже кілька років. На свій останній день народження старенька найняла двійника зіркового сина.

Фото з Instagram Елтона Джона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів