Обама став "союзником, героєм та іконою" в LGBT-глянці. ФОТО

11 листопада 2015, 17:55

Президент США Барак Обама прикрасив собою обкладинку журналу "Out", одного з провідних видань LGBT-спільноти.

Це вперше історії чинний американський керманич потрапляє до подібного глянцю.

Видання проголосило Обаму "Союзником року", а ще своїм героєм та іконою. Про це пишуть "NBC News".

Як говориться в статті, завдяки президентові в житті американців нетрадиційної сексуальної орієнтації відбулися значущі зміни. Також політика похвалили за те, що він змінив свою позицію щодо одностатевих шлюбів, і за ті здобутки в боротьбі за права LGBT, яких було досягнуто за часів його президентства.


Обама став першим президентом США, котрий з'явився на цій обкладинці

Також журнал надрукував інтерв’ю з Бараком Обамою. У ньому президент розповів про свого викладача в коледжі, котрий був геєм, а ще про ставлення своїх доньок до людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

"Для Малії та Саші й їхніх друзів дискримінація когось у будь-якій формі є безглуздою. Вони не знають про те, що до їхніх друзів-геїв або батьків друзів – одностатевих пар буцімто треба ставитися якось інакше", - запевнив Обама.

Зі слів Барака, він, темношкірий хлопець із чудернацьким ім'ям, як ніхто, знає, що таке бути аутсайдером. Однією з причин, чому він пішов у політику, Обама називає прагнення досягти того, щоби ніхто не виявлявся виключений із американської мрії через те, ким він є.

Нагадаємо, коли цього літа Верховний суд США прийняв рішення про легалізацію одностатевих шлюбів в усіх штатах, Барак Обама став одним із перших, хто привітав цю подію. Він назвав це "перемогою кохання".

Фото з Instagram журналу "Out"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів