Російська сенаторка "позичила" карикатуру з Януковичем у пеклі. ФОТО

11 листопада 2015, 21:40

Російська сенаторка Валентина Петренко представила журналістам карикатуру на скандальне французьке видання "Charlie Hebdo", у відповідь на його висміювання катастрофи літака "Когалимавіа".

От лише картинка виявилася "позиченою" в українського художника Юрія Журавля. А у грішниках, котрих чорти варять у котлі, "пані Папаха" не впізнала українського президента-втікача Віктора Януковича, екс-прем'єра Миколу Азарова, екс-генпрокурора Віктора Пшонку та інших яскравих персонажів.

Про це пише "Meduza".

Оригінальна карикатура входить до серії "Карикадурка", присвяченій Євромайдану.


Це одна зі сторінок Карикадуркиhttp://zhurawell.com.ua/

Posted by Журавель Юрій Zhuravel Yuriy on 4 февраля 2014 г.

У розмові з журналістами Петренко не стала заперечувати, що не сама малювала картинку. Зате підпис – її.

"Це просто картинка з пеклом, мій там лише підпис про Шарлі. Я підпишуся під будь-якою картинкою з пеклом!", - заявила Валентина.

Презентація картинки з варінням Януковича відбулася на прес-конференції "#ЯНеШарли. Російські парламентарі підготували свою відповідь "Charlie Hebdo". Виступ російських сенаторів та депутатів був присвячений карикатурам про російський літак, що впав у Єгипті.

Валентина Петренко не впізнала Януковича в пеклі

Між тим у Інтернеті вже з'явилася свіженька фотожаба на Петренко. Як відомо, оригінальна зачіска політика вже давно є невичерпним джерелом натхнення для дотепників.

Фото з Twitter та Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів