Джолі розказала про химерність еротичних сцен з Піттом

12 листопада 2015, 14:25

Американська актриса Анджеліна Джолі зізналася, що зніматися в сексуальних сценах із власним чоловіком – то найхимерніша в світі річ.

Зірка розказала, як вона, голий режисер, командувала Бредом Піттом, як він має з нею кохатися.

Про зйомки фільму "Біля моря" Енджі говорила з "Entertainment Weekly", пише "US Magazine".

"Це найхимерніша річ у світі – лежати голяка в ванні з iPad, який показує тебе з боку, коли твій чоловік у дверях, і ти командуєш йому увійти і зайнятися з тобою коханням", - поділилася 40-річна Джолі.


"Любовні сцени – це завжди дивно, але коли ти знімаєш любовну сцену з людиною, з котрою в тебе дійсно є секс? Єдиним способом для нас це зробити було говорити про абсурдність цього та переконуватися, що ніхто не почувається незручно", - зазначила Анджеліна.

Гола Джолі з ванни командувала Піттом

Зі слів Анджеліни, окрема незручність була в тім, що вона – режисер картини – перебувала на знімальному майданчику голяка.

"Я не могла вилізти з ванни до монітора, бо режисер голий. Ми – митці і хочемо бути вільними, але Бред – я ж його дружина. Він чергував із рушником. Загортав мене в нього", - розказала Джолі.

Як зізналася актриса, наважитися знятися у відвертій сцені після того, як вона перенесла подвійну мастектомію, їй було нелегко. Але вона рада, що зробила це.

"Операції все одно не заважають тобі бути жінкою. Я сподіваюся, що інші жінки – усі, хто через це переживаю, як відчуватиметься та виглядатиме їхнє тіло – побачили це (в цьому фільмі)", - наголосила Анджеліна.

Нагадаємо, Джолі, котра є носійкою "пошкодженого" гена, що викликає рак, превентивно видалила собі молочні залози, а потім і яєчники. Бред Пітт вважає вчинок своєї дружини відважним та зваженим, а вона вдячна йому за підтримку.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів