Теракти у Парижі: реакція світових зірок

14 листопада 2015, 09:37

Жорстокі терористичні акти в Парижі 13-го листопада сколихнули весь світ.

Співаки, актори та моделі з усього світу не залишилися осторонь трагедії - на своїх сторінках у соцмережах зірки висловили підтримку французам.

Американська рок-група "U2" скасувала концерт в Парижі, який мав відбутися 14-го листопада. Про це йдеться на сайті колективу.

"Ми шоковані подіями в Парижі. Наші серця - разом з жертвами терактів і їх сім'ями", - йдеться в заяві "U2".


Музиканти висловили співчуття учасникам і глядачам концерту групи "Eagles of Death Metal", під час якого терористи захопили заручників і вбили 70 людей:

"Наші думки і молитви - з учасниками цієї групи і їх шанувальниками. І ми сподіваємося і молимося, що всі наші прихильники в Парижі перебувають у безпеці".

У Twitter та Instagram такі зірки, як Елтон Джон, Мадонна, Арнольд Шварценеггер, Бейонсе, Єва Лонгорія, Періс Хілтон, Пінк та інші висловили свої співчуття загиблим та пораненим і закликали світ молитися.

#parisjetaime

Фото опубликовано Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) Ноя 13 2015 в 5:16 PST

As the sun rises in this beautiful city we remember the people that have died and the families that have lost loved ones... Our thoughts are with you all... PrayForParis

Posted by David Beckham on 13 ноября 2015 г.

Як відомо, у п'ятницю 13-го листопада у Парижі сталися відразу сім терористичних актів: чотири рази була відкрита стрілянина по людях, в концертному залі "Bataclan" були взяті заручники, а на футбольному стадіоні у передмісті французької столиці прогриміли три вибухи.

За останніми даними, загинули понад 150 людей, безліч поранених. На всій території Франції введено надзвичайний стан.

Фото Instagram, Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів