Пугачова не хоче повертати дитину матері?

23 листопада 2015, 14:08

Російська співачка Алла Пугачова подовжила опікунство над сином свого хворого племінника Владислава.

Подейкують, артистка взагалі не збирається віддавати хлопчика назад його рідній матері. Про це пише "Экспресс-газета".

Влітку минулого року стараннями Примадонни молодший син її померлого кілька років тому брата Євгена ліг на лікування до ізраїльської клініки. Племінник співачки Владислав був прикутий до інвалідного візка після того, як невдало зробив укол в область паху. У лікарні він провів майже півроку. Тепер чоловік самостійно пересувається і наприкінці грудня збирається до Москви, де на нього чекає чотирирічний син Женя.

Та поки батько в Ізраїлі, а його мама Вікторія - лікується від туберкульозу в одній зі столичних клінік, Євгена узяла під своє крило Пугачова. Артистка оформила опікунство над внучатим племінником.


"Схиляюся перед цією великою жінкою - вона подарувала Владику друге життя. І за Женьку спасибі. Кілька днів тому до мене приїжджав адвокат Пугачової, і я підписала документи на продовження опікунства Алли над моїм сином. Ми домовлялися, що Женя буде жити у неї до 15-го грудня. Але поки я не вилікуюсь, не зможу його забрати", - розповіла Вікторія.

Пугачова не хоче віддавати матері 4-річного Женю?

За словами жінки, Пугачова просить її не телефонувати синові.

"Алла Борисівна попросила мене не дзвонити - Женя плаче, коли мій голос чує. Сумує", - пояснила жінка.

Однак, кажуть, все насправді зовсім не так, як стверджує дружина племінника Примадонни. Подейкують, Пугачова не має наміру віддавати Вікторії дитину.

"З Вікою, як Влад говорить, Алла Борисівна не хоче мати справу - вона і дитину не збирається їй віддавати. "Женька - наш! - заявила Алла. - Він на мого брата схожий", - розповіло джерело.

А от племіннику співачка хоче купити квартиру в Ізраїлі. Щоб Влад разом з сином жили там.

Нагадаємо, у Пугачової з'явилася ще одна дитина влітку цього року.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів