Памела Андерсон: Досить з мене шлюбів

24 листопада 2015, 12:23

Американська актриса та фотомодель Памела Андерсон, за плечима в котрої уже чотири невдалих шлюби, вирішила, що з неї цих експериментів досить.

Білявка припускає, що вона просто не створена для того, щоби бути дружиною.

Про це вона повідомила "Entertainment Tonight", пише "Contact Muic".

"Шлюб – це складно. Я більше цього не зроблю. З мене досить", - запевнила 48-річна Памела.


"Для мого віку з мене настільки досить, що це вже навіть не розглядається. Я до Різдва навіть на побачення не ходитиму", - поділилася вона.

Іще білявка, котра нещодавно оголосила, що подолала гепатит С, повідомила, що й її колишній, учасник рок-гурту "Motley Crue" Томмі Лі теж здоровий. Саме він, розповіла Андерсон виданню, і порекомендував їй цю лікувальну програму.

Памела більше не піде заміж

"Знаєте, Томмі пройшов її першим, тож він першим і вилікувався. У нього був інший курс лікування, бо він пройшов його за рік раніше від мене. І він постійно мене підштовхував: "Ти повинна це зробити", - розказала Памела.

Як пригадала зірка, невтішні прогнози лікарів після того, як вона заразилася гепатитом С, дуже вплинули на рішення, які вона потім приймала в своєму житті. Зокрема вона стала докладати більше зусиль, щоби створити родину для своїх із Томмі синів, Брендона й Ділана. Тепер же Пем із полегшенням відчуває, ніби їй повернули 20 років її життя.

"Тепер я дурітиму. Я зроблю все, що лише зможу. Кожна хвилина важлива", - запевнила вона.

Нагадаємо, Андерсон наразі продає з аукціону обручку, подаровану їй "двічі ексом" Ріком Саломоном. Гроші красуня передасть у благодійний фонд.

Ще один лот, що його виставила на продаж Пем – славнозвісний червоний купальник, який вона носила у серіалі "Рятувальники Малібу". Як запевнила актриса, він ще досі їй по фігурі.

Нагадаємо, нещодавно зірка посвітила голим тілом у сміливій фотосесії – її зняли коло смітника.

Фото з Instagram Памели Андерсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів