Том Хенкс розповів про боротьбу з раком

27 листопада 2015, 15:29

Американський актор Том Хенкс вирішив розповісти, як в його родині побороли рак.

Десь рік тому у його 59-річної дружини Ріти діагностували рак молочної залози. Та після подвійної мастектомії і лікування жінка видужала. Про цей нелегкий шлях і кохану-героїню Хенкс розповів в коментарі "The Daily Mail".

"Найдивнішим для мене було те, наскільки швидко це прийшло. Зараз вже ми всі знаємо, наскільки гостро, чорт забирай, має стояти питання про охорону здоров'я кожного з нас. Усі хвороби приходять з нізвідки і коли ви з цим стикаєтеся, вам необхідно кинути всі сили, на те, щоб з цим впоратися", - зауважив оскароносний актор.

"Рита дізналася про хворобу в грудні минулого року. Це означало, що Різдво і Новий рік будуть для нас іншими, ніж ми звикли їх проводити. Та тепер вже минув рік і вона, здається, поборола його (рак)", - додав Том, зауваживши, що їм пощастило мати доступ до найкращої медицини.


Том Хэнкс розповів, як його дружина боролася з раком

Не оминув Хенкс і проблему шахраїв, які часто намагаються нажитися на хворих на рак.

"Одна річ, яку я помітив, це те, що є певні люди, які коли дізнаються про вашу хворобу, особливо рак, то намагаються одразу ж заробити на вас гроші", - зауважив актор, назвавши таких людей шарлатанами.

"Ці люди просто намагаються робити гроші з хвороби, і вони тільки додають вам складностей, до того, що вже з вами відбувається, тому що вони дають вам помилкові надії. Це просто вражає, скільки таки людей навколо. Вони хижаки", - додав Том.

Та Хенкс радіє, що його дружині вдалося впоратися з усім цим:

"Бог благословить мою дружину. А її мужність... Нам дуже пощастило".

Нагадаємо, про видалення грудей дружина Тома Хенкс повідомила в квітні цього року.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів