Іггі Поп і "Radiohead" написали листа світовим політикам

27 листопада 2015, 16:43

Роберт Плант, Іггі Поп, Девід Боуї, Бьорк і гурт "Radiohead" разом ще з кількома десятками інших артистів підписали звернення до конференції ООН з питань зміни клімату.

У відкритому листі артисти закликають до створення світової координаційної ради для запобігання глобальному потеплінню, розвитку низьковуглецевої економіки та іншим заходам з поліпшення екології Землі.

Повний тест листа опубліковано на сайті "NME".

Іггі Поп також занапокоєний екологією

"Ми знаємо, що людство перевантажує системи підтримки життя на нашій планеті. Рішення, які прийме конференція, можуть вплинути на наше життя в найближчому майбутньому і життя наступних поколінь", - впевнені артисти.


"Ми хочемо використовувати наші творчі здібності і можливості нашої культури, щоб допомогти знайти вирішення глобальних проблем, що постали перед планетою", - йдеться в тексті звернення.

"Radiohead" серед тих, хто звернувся до політиків

Як відомо, конференція ООН з питань зміни клімату відбудеться в Парижі з 30-го листопада по 11 грудня 2015-го року. У ній візьмуть участь президент Росії Володимир Путін, президент США Барак Обама, голова КНР Сі Цзіньпін, прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон і інші світові лідери.

Нагадаємо, нещодавно модель Памела Андерсон просила російського президента Володимира Путіна про екологічну допомогу, але той відмовив білявці.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів