Кокс кинув наречений, бо була йому "мамцею"?

3 грудня 2015, 17:42

Причиною того, що зірка "Друзів" Кортні Кокс та музикант Джонні МакДейд розпрощалися замість того, щоби нарешті піти до вівтаря, називають її "материнський" стиль спілкування з нареченим.

Причому 51-річна Кортні та 38-річний Джонні вже розходилися в лютому, але намагалися врятувати свої стосунки, відвідуючи психологічні консультації.

Про це пише "The Daily Mail" з посиланням на "The Sun".

Зі слів джерел, наближених до вже колишньої пари, Кортні поводилася з чоловіком "як начальник" та "як мама", і він врешті не витримав.


У Twitter Кортні й Джонні досі є спільні фото

"Вона домінує, вона звикла отримувати все, чого хоче, у стосунках та в роботі. Вона сувора і терпіти не може телепнів. А Джонні "на розслабоні", і їхні характери просто увійшли в конфлікт. Вона намагалася по-материнськи його виховувати, а йому те не подобалося", - підсумував інформатор.

Як зазначає видання, останнє фото з МакДейдом Кокс виклала в своєму мікроблозі в серпні. На фотографіях, днями зроблених папарацці, на руці актриси вже немає обручки, вона замінила її на іншу, просту прикрасу. Речники зірок поки не прокоментували їхній розрив.

Нагадаємо, Джонні дуже припав до душі донечці Кортні, Коко. Дівчинка допомогла йому освідчитися та навіть планувала мамине весілля.

Фото з Twitter Джонні МакДейда

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів