У Лободи відібрали водійське посвідчення

3 грудня 2015, 20:15

Київська патрульна поліція вилучила водійське посвідчення у співачки Світлани Лободи. Також зірку оштрафували.

Інцидент стався 2-го грудня вночі, повідомляє "ТСН".

Поліція зупинила Лободу за те, що вона не увімкнула поворот. Перед цим патрульні переслідували співачку протягом кількох кілометрів.

Поліцейські виписали адмінпостанову і склали адмінпротокол, а також вилучили водійське посвідчення за невиконання вимоги вчасно зупинитися.


"Я їхала вночі трасою, прослуховувала нову пісню, яку щойно звела у студії, і навіть не помітила, що за мною їде поліція. Я була дуже виснажена – після двох сольних концертів і чотирьох місяців без сну. Коли вони наблизилися ззаду до мого автомобіля, я зупинилася, а з машини вискочив абсолютно неадекватний співробітник, який одразу ж, грубо і на підвищених тонах, почав зі мною говорити", - розповідає Світлана.

Лобода залишилася без водійського посвідчення

"Я якось спробувала стримати його запал, пояснити, що, втомлена, їду додому до дитини, але зрозуміла, що по-хорошому він не розуміє, і тому сказала у відповідь кілька слів у його стилі… Поліцейський навіть не зміг виразно пред'явити правопорушення... Спочатку він звинуватив мене в перевищенні швидкості, але, коли я попросила показати дані радара, сказав, що я не ввімкнула покажчик повороту", - продовжила співачка.

"Потім він назвав ще щось, після чого я просто попросила скласти протокол і роз'їхатися. Однак поліцейський не вгамовувався і покликав свою напарницю, яка сміялася. Разом з нею він продовжував чинити на мене тиск, погрожуючи злити інформацію в пресу і тим самим нашкодити мені. Як бачите, він так і вчинив..." - зазначила Лобода

Співачка додала, що після інциденту проконсультувалася з юристом.

"Згідно з чинним законодавством за поширення подібної інформації йому загрожує покарання, адже це пряме порушення Цивільного кодексу України… Впевнена, водійські права я поверну в суді, сплативши офіційний штраф у разі, якщо буде доведена моя провина…" - заявила Лобода.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів