Чарлі Шин змусив екс-наречену до аборту?

4 грудня 2015, 10:15

Проти скандального актора Чарлі Шина, котрий нещодавно зізнався, що є ВІЛ-інфікованим, подали черговий судовий позов.

Колишня наречена кінозірки, Бретт Россі стверджує, що Шин ґвалтував її, погрожував застрелити та змусив перервати вагітність.

Про це пишуть "TMZ" і "The Daily Mail".

Як повідомила суду Бретт, нагадаємо, колишня порноактриса, у березні 2014-му вона завагітніла від Чарлі. Проте він змусив її зробити аборт, мотивуючи тим, що дитина народиться "розумово відсталою" та з ВІЛ-статусом.


За словами позивачки, Шин п’ять разів мав із нею незахищений сексуальний контакт, а ще не дотримувався графіку прийому своїх ліків.

Екс-наречена Чарлі Шина подала проти нього позов

Жінка стверджує, що актор неодноразово чинив насильство щодо неї, зокрема сексуальне, через що в неї була кровотеча. Також Россі повідомила про випадок, коли Шин наставив на неї вогнепальну зброю.

Про те, що кралечка готова до великої битви, свідчить її свіжий запис у Twitter.

"Я більше не дозволю страху позбавляти мене голову. Я вижила", - написала Бретт, поставивши тег #NoViolenceAgainstWomen ("Ні насильству відносно жінок").

Не збирається сидіти, склавши руки, й адвокат Шина, Марті Сінгер. Він повідомив, що не сумнівається в тім, що зуміє захистити свого клієнта, і що перемога буде за ними.

Нагадаємо, Бретт не єдина, хто вирішив подати позов проти актора. Щонайменше шість його екс-коханок стверджують, що Шин приховав від них, що інфікований, наразивши їхнє здоров'я на небезпеку.

Фото з Twitter з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів