На Шепелєва напали в центрі Москви і хотіли викрасти сина. ОНОВЛЕНО

8 грудня 2015, 16:21

Російський телеведучий і цивільний чоловік покійної співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв ледь не втратив сина.

Шоумен звернувся з офіційним зверненням до ЗМІ та шанувальників. Дмитро розповів, що на на нього напали невідомі в центрі Москви і намагалися викрасти дворічного сина Платона. З нападниками був батько Жанни - Володимир Фріске.

"На мене і на мого сина Платона Шепелєва в понеділок, о 3 годині дня за адресою нашого проживання було скоєно напад. Нападників було близько 6 чоловік, велика з них частина - представники кавказької національності", - йдеться в заяви Шепелєва, розміщеній "Комсомольской правдой".

"Цих людей супроводжував батько Жанни. Метою цих людей було нанести фізичні каліцтва мені. І найголовніше і найжахливіше - вони хотіли викрасти дитину", - додав телеведучий.


Шепелєв заявив, що невідомі на чолі з батьком Жанни Фріске намагался викрасти його сина

За словами Дмитра, постраждали він та його охоронець.

"Найголовніше, що з дитиною все гаразд, зараз мій син перебуває під наглядом і під охороною. Я вважаю за необхідне зробити цю заяву, оскільки ситуація вийшла з під контролю. Незважаючи на те, що бабуся і дідусь (Ольга і Володимир) зустрічалися з онуком, мали можливість з ним спілкуватися без перешкод з мого боку, все одно ситуація вирішилася подібним чином..." - додав він.

Наразі адвокати Шепелєва переглядають відеозаписи з камер спостереження і готують звернення в поліцію і в правоохоронні органи з метою порушити кримінальну справу за фактом даного нападу.

"Я дуже переживаю за психічний стан Володимира Борисовича і вважаю, що йому необхідна допомога відповідного фахівця, щоб уберегти його власне здоров'я і, що найголовніше особисто для мене, - психічний стан Платона, який став свідком цієї моторошної бійки. Сподіваюся, родичі Фріске зможуть вплинути на ситуацію і допоможуть вилікуватися людині, яка трагічно втратила дочку", - зауважив шоумен.

Батько Жанни Фріске вже відреагував на слова Шепелєва. В коментарі "Супер.ру" чоловік заявив, що просто приїхав до онука, а телеведучий його побив.

"Я приїхав учора до дитини, а вони мене побили!" - сказав батько покійної співачки.

Та, за твердженнями деяких російських ЗМІ, у правоохоронців є кадри відеоспостереження, на яких видно, як Володимир Фріске разом з кількома молодиками забігають до під'їзду, куди щойно зайшов Шепелєв з сином Платоном.

Нагадаємо, нещодавно органи опіки ухвалили рішення, що батьки Жанни Фріске мають право бачитися з онуком Платоном.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів