Чарлі Шин подав до суду на екс-коханку

9 грудня 2015, 16:03

ВІЛ-інфікований актор Чарлі Шин подав зустрічний позов на екс-коханку Бретті Росс.

Зірка спростовує всі звинувачення про "зґвалтування, побиття та примус до аборту" і називає колишню наречену "шантажисткою" і "повією". Про це пише "Us Weekly".

Згідно з новими документами, Бретті була чудово поінформована про хворобу Чарлі, і все одно вступала з ним у статевий зв'язок.

"Це просто ще один спосіб заробляння грошей для Скоттін Росс, вона ж Бретт Россі... Інших способів заробітку порнозірка і повія не знає", - заявив Шин.

Він додав, що колишня наречена "намагалася отримати мільйони доларів, погрожуючи розкрити таємницю про його хворобу, хоча і підписала договір про конфіденційність".

Шин і Росс почали публічні розбірки

За словами представників актора, Россі робила ставку на те, що Чарлі тепер постійно залежатиме від неї і платитиме їй стільки, скільки вона скаже, аби світ не довідався про його хворобу.

Більше того, жінка буцімто, знаючи про ВІЛ-статус зірки, сама наполягала на незахищеному сексі, при цьому продовжувала зніматися в порнофільмах. Таким чином порнозірка могла заразити сотні, якщо не тисячі статевих партнерів.

Шин стверджує, що тепер Бретті хоче помститися за те, що він порвав з нею і перестав платити гроші.

Нагадаємо, раніше Бретті Росс подала до суду на колишнього нареченого, стверджуючи, що він часто бив її, і це призвело до емоційного розладу. Крім того жінка стверджує, що Чарлі змусив її зробити аборт півроку тому, бо боявся, що його дитина може також мати ВІЛ.

Фото Instagram

IDEALMEDIA