Міхалкова заборонили на одному з центральних каналів Росії

14 грудня 2015, 16:52

Російський режисер і актор Нікіта Міхалков, який так затято підтримує президента Володимира Путіна, поскаржився на цензуру.

За словам митця, останній випуск його програми "Бесогон ТВ" був заборонений до показу на телеканалі "Россия 24", який є одним з центральних російських каналів.

Про це Міхалков заявив у своєму відеозверненні, опублікованому у блозі.

Режисер спершу розповів, що програма робилася за власні кошти, а вже потім почав дивуватися з приводу того, чому його взагалі заборонили:


"Отримавши більше року тому пропозицію випускати нашу програму на каналі, я був завірений в тому, що вибір тем і повістка завжди буде за нами, за мною як за автором програми. Чому ж канал заборонив нашу передачу? Ось саме це я і хотів би з'ясувати разом з вами, дорогі глядачі. Подумайте разом зі мною - а чому?!".

Міхалков чимсь не догодив Кремлю?

"Що в цій передачі такого, що не можна показувати вам - величезному числу російських телеглядачів, тим, хто приходив до екрану, коли йшла наша передача", - додав він.

Нагадаємо, нещодавно Міхалков прирівняв Україну до "фашистської Німеччини" та заявив, що скоро до окупованого Криму схочуть приїхати усі зірки Голлівуду.

А кілька днів тому Нікіта Міхалков отримав орден " за заслуги перед Вітчизною" з рук самого Путіна.

Фото з блогу Міхалкова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів